Uvjeti kupnje

Opći uvjeti

Nositelj svih prava na internt stranici www.vunena.com.hr

Putem ove stranice Internetska trgovina Vunene pruža uslugu prodaje proizvoda iz svog asortimana. Ovim putem se korisnici i potrošaći upoznavaju sa uvjetima prodaje preko Interneta ili putem telefona (prodaja na daljinu), kao i sa pravima i obvezama koje proizlaze iz sklapanja ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga kao pružatelja usluga, odnosno trgovca, prodavatelja. Uvjeti poslovanja uređeni su i objašnjeni u nastavku. Korištenjem usluge Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga i svih stranica www.vunena.com.hr domene, smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima prodaje, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Pri kupnji proizvoda sredstvima daljinske komunikacije kupac će biti upoznati sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača kroz predugovornu obavijest i standardni informacijski obrazac-za-jednostrani-raskid-ugovora.

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna osoba koja prihvaća Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga uvjete poslovanja što potvrđuje narudžbom proizvoda.

Kako naručiti robu?

Robu možete naručiti stavljanjem odabranih proizvoda u košaricu klikom na “{+} ” ili upišite količinu koju želite naručitii kliknite na „ košarica“. Košarica Vas ne obvezuje na kupnju i uvijek možete ukloniti proizvode iz nje.

Klikom na “Naručite” na stranici košarice pokrećete proces narudžbe koji se sastoji iz sljedećih koraka:

1. Unos osobnih podataka za narudžbu
2. Informacije o dostavi
3. Informacije o plaćanju
4. Provjera/potvrda narudžbe – ovdje još možete pregledati i izmijeniti sve podatke. Klikom
na “Potvrdite narudžbu” potvrđujete narudžbu i tada više nije moguće odustati od kupnje.

Robu lako možete naručiti pozivom na GSM: 091/538 96 52 radnim danom od 9.00 – 19.00h.
Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je
Sexy Shop Eroticom Pavlinska 5,
42000 Varaždin,
OIB:77966755887,

a kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

PREDUGOVORNE OBAVIJESTI

T.O.”Eroticom”, Pavlinska 5, 42000 Varaždin
Tel.: 042 302 900, Fax: 042 302 900,
Gsm: 091 538 9652
www.eroticom.hr, eroticom@email.t-com.hr
OIB: 77966755887

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti seks shopu Eroticom, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

na broj telefona: 091/538 9652 ,
na e-mail adresu: info@vunena.com.hr
na adresu: Pavlinska 5, 42000 Varaždin

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba poslati fotografiju navedene reklamacije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga vrši prikup reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga.

U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun i jamstvo, ukoliko postoji) proizvod će se dati na vještačenje vještaku ili stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga, a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.

OBRASCI ZA DOWNLOAD:
Obrazac za jednostrani raskid ugovora
Za pritužbu ili žalbu možete koristiti i ovaj link (klikni tu)

Jamstvo za ispravnost prodanih proizvoda i servis

Proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača imaju jamstveni list. Pravo na korištenja jamstva ostvaruje se uz predočenje računa i jamstvenog lista. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Datum izdavanja računa je datum početka aktiviranja jamstva. Uz opis proizvoda nalazi se podatak na koji period je osigurano jamstvo za određeni proizvod.

U slučaju izdavanja jamstvenog lista kojim proizvođač jamči ispravnost proizvoda u tijeku određenog vremena, kupac može, ako proizvod nije ispravan zahtijevati da se taj proizvod u razumnom roku popravi, ili da mu se umjesto popravka preda drugi takav ispravan proizvod. Ukoliko za vrijeme trajanja jamstvenog roka nastupi neispravnost proizvoda isti se dostavlja u ovlašteni servis naveden u jamstvenom listu.

Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se isključivo uz predočenje računa. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama nije osigurana jamstvom. Servisiranje i prodaja zamjenskih dijelova za kupljeni proizvod osigurana je putem ovlaštenih servisera navedenih u jamstvenom listu.

Način i postupak plaćanja

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje općom uplatnicom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku.

b) Plaćanje internet bankarstvom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja predračun. Nakon primitka uplate u skladu s predračunom pokreće se postupak isporuke.

c) Plaćanje gotovinom – pouzećem. Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave. Cijene istaknute za proizvode koji su u redovnoj prodaji vrijede do njihove prodaje ili promjene, a za proizvode koji su na sniženju vrijede do isteka zaliha.

Dostava:

Narudžbe pristigle do 14.00h radnim danom šaljemo isti dan, nakon 14.00h šaljemo drugi dan.

Robu šaljemo i  POSTE RESTANTE, u tom slučaju pošiljka ne dolazi na Vašu adresu već pošiljku sami, sa osobnom iskaznicom, podignete u pošti par dana nakon narudžbe. Za takvo slanje trebamo samo ime i prezime primaoca te broj pošte i naziv mjesta (bez ulice i kućnog broja) Ukoliko Vam je hitno i želite da Vam naručena roba stigne drugi dan po narudžbi, onda nam to obavezno napomenite prilikom naručivanja. Takvu pošiljku šaljemo HP expresom, a trošak takve dostave iznosi 40kn, subotom 68kn.

Za narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna. (odnosi samo ako šaljemo običnom preporučenom poštom)

Zaštita podataka pri kupnji

Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika www.vunena.com.hr te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga.

Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe www.vunena.com.hr -a bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet Protocol Address) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja www.eroticom.hr -a od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

show